Нашi розробки


Soft-Pro ERP Forwarding (Експедитор Про)


«Soft-Pro ERP Forwarding» («Експедитор Про») - повноцінна ERP-система, яка дозволяє повністю враховувати оперативну та фінансову діяльність транспортно-експедиторської компанії.


Soft-Pro ERP Forwarding 2.0


Нова версія нашого програмного забезпечення, що дозволяє вести повний оперативний та фінансовий облік транспортно-експедиторської компанії.
Новий програмний продукт зберігає у собі всі переваги нашої програми та поєднує їх із додатковими бонусами, які дає перехід на тонкий клієнт.


Soft-Pro ERP Trucking


«Soft-Pro ERP Trucking» – це сучасний інструмент підвищення ефективності бізнесу АТП. Програма дозволяє повністю враховувати оперативну та фінансову діяльність підприємства.


Soft-Pro ERP Trade


«Soft-Pro ERP Trade» – конфігурація, яка призначена для комплексного управлінського та фінансового обліку компанії-трейдера.


Soft-Pro ERP Liner Agent


Програма Soft-Pro ERP Liner Agent (ERP для Лінійного агента) - сучасний інструмент автоматизації та підвищення ефективності роботи лінійного агента, розроблений нашою компанією.


Модуль Soft-Pro ERP - Дашборди


Новий блок програми Soft-Pro ERP Forwarding - візуалізація кількісної та фінансової інформації та представлення її у вигляді діаграм, графіків та таблиць.


Модуль Soft-Pro ERP - Container Tracking


Дозволяє щодня автоматично отримувати інформацію про місцезнаходження контейнерів, відстежувати зміну їх статусів та інформування про це менеджерів компанії та клієнтів поштою або в телеграм.


Soft-Pro ERP Terminal


«Soft-Pro ERP Terminal»– програма, розроблена нашою компанією для автоматизації діяльності терміналів під різні види вантажів: генеральні вантажі, контейнери, навальні. 


Мобільний додаток Soft-Pro ERP - Облік флекситанків


Організувати облік і контроль руху флекситанків досить складно у зв'язку з розривом у часі, великим обсягом і складністю внесення. Ми автоматизували цей блок обліку за допомогою розробки мобільного додатку для платформи BAF.


Модуль Soft-Pro ERP - Робочий капітал


Додатковий модуль Soft-pro ERP - Робочий капітал для відстеження грошових коштів, заборгованостей, інвестицій, авансів та витрат.


Модуль Soft-Pro ERP - Платіжний календар


Додатковий модуль Soft-pro ERP для ефективного планування та прогнозування руху і залишку грошових коштів


Модуль Soft-Pro ERP - Нарахування бонусів


Додатковий модуль Soft-Pro ERP для нарахування та розрахунку бонусів менеджерів з урахуванням вартості використаного капіталу


Модуль Soft-pro ERP- Бюджетування


Додатковий модуль Soft-pro ERP Бюджетування  для управління бюджетними даними, планування та відстеження ефективності бюджетів


Soft-pro ERP - Інтеграція з терміналами та ППЛ / ЕІСПС


Додатковий модуль Soft-pro ERP для інтеграції з терміналами, автоматичного завантаження та синхронізації суднозаходів, а також вивантаження нарядів для ППЛ / ЕІСПС


Облік шин та акумуляторів - Доповнення до ERP Trucking


Додаткові можливості програми обліку для АТП Soft-Pro ERP Trucking


«BAS Бухгалтерія» для експедиторів


Наша компанія розробила додатковий блок «Експедування» для конфігурації «BAS Бухгалтерія». Блок призначений для організацій, що надають експедиторські послуги та дозволяє вести бухгалтерський облік доходів та витрат сторонніх організацій у розрізі контейнерів, враховувати транзитні кошти.


Бухгалтерія для експедиторів редакцiя 2.0


Наша компанія розробила додатковий блок для конфігурації «Бухгалтерія для України» ред. 2. 0 для організацій, що надають експедиторські послуги.




Конфігурація "Громадське харчування"


Конфігурація «Громадське харчування» від компанії Soft-Pro Ltd є додатковим блоком конфігурації "Бухгалтерія для України". Це сучасний інструмент підвищення ефективності роботи підприємств, що спеціалізуються в сфері громадського харчування, що функціонує як готове рішення для автоматизації процесів роздрібного продажу в ресторанах, барах, кафе. Програма призначена для автоматизації бек-офісу на підприємствах громадського харчування. Особливість програми в тому, що вона дозволяє вести облік виробничого процесу, складський облік, управлінський облік, бухгалтерський і податковий облік – все в одній системі. Зручний і зрозумілий інтерфейс дозволяє легко освоїти функціонал програми.


Договори (додатковий блок для конфігурації «Бухгалтерія 8 для України»)


Наша компанія розробила додатковий блок для конфігурації «Бухгалтерія 8 для України» для компаній, що ведуть більш докладний облік договорів в організаціях.
Блок «Договори» дозволяє організувати спільну роботу з договорами в одній інформаційній базі з можливістю поділу прав доступу користувачів до бази договорів.


IНФОРМАЦIЯ ПРО КОМПАНIЮ

Ми працюємо для Вас з 2006 року i вдячнi всiм нашим постiйним та новим клiєнтам за довiру i спiвпрацю!

КОНТАКТИ

  • SOFT-PRO LTD.
  • Україна, м.Одесса, вул. Балкiвська, 120/2, 2 поверх, офiс 3
  • Телефони:
  • +38 048 7373939
  • +38 048 7254949
  • +38 050 3901138
  • +38 097 2243819
  • E-mail: office@soft-pro.com.ua

Просмотреть увеличенную карту

Просмотреть увеличенную карту


ПРO НАС

Iсторiя групи компанiй "Soft-Pro LTD" почалася в 2006 роцi зi створення компанiї "Софт-Про", що спецiалiзується на розробцi програмних продуктiв на платформi BAF для експедиторських компанiй. Iнiцiатива, динамiчнiсть i цiлеспрямованiсть колективу компанiї дозволили незабаром розвинути пiдприємство, збiльшити обороти, зав'язати мiцнi дiловi зв'язки.

НАШI СЕРТИФIКАТИ

Протягом наступних рокiв створювалися компанiї, задiянi в рiзних сферах дiяльностi:
   • Розробка програмного забезпечення
   • САБ
   • IT- послуги
   • Центр Cертифiкованого Навчання
   • Веб-студiя
   • Аудит управлiнського облiку


У нашiй компанiї 41 сертифiкат Професiонал, 3 сертифiкати Спецiалiст, 2 сертифiкати Викладач ЦСН

Детальнiше про компанiю..  


ОГЛЯДИ

07.02.2022  • Вебінар з нового модуля Дашборди Soft-Pro ERP

01.10.2021  • Новий документ у Soft-Pro ERP forwarding – авансовий звіт!

01.10.2021  • БЮДЖЕТ 2022

25.01.2021  • Порівняння звітів в Soft-Pro ERP, експрес аудит, управлінської бази

Всi огляди..