ЦЕНА: 8400 грн

BAS Роздрібна торгівля


Програмний продукт «BAS Роздрібна торгівля» призначений для автоматизації бізнес-процесів роздрібних торгових точок (магазинів), як самостійних, так і входять у розподілену роздрібну мережу. Програма дозволяє автоматизувати облік товарних запасів на складах магазинів та облік грошових коштів в касах магазинів, а також може використовуватися в якості робочого місця касира.

Функціональні можливості програми «BAS Роздрібна торгівля»

Конфігурація «BAS Роздрібна торгівля» забезпечує реєстрацію операцій з товарами в розрізі товарних груп, магазинів, складів, організацій підприємства і дозволяє отримувати аналітичну інформацію про рух товару з необхідною користувачу ступенем деталізації.

Облік руху товарів

Конфігурація «Роздрібна торгівля для України» підтримує облік таких операцій з товарами:

  • замовлення постачальнику;
  • замовлення на переміщення;
  • надходження від постачальника;
  • реалізація в роздріб і дрібним оптом;
  • переміщення товарів між магазинами;
  • переміщення між складами одного магазину;
  • інвентаризація;
  • оприбуткування;
  • списання;
  • передача між організаціями.

Реалізован автоматичний розподіл товару, що надійшов в магазин на основі попередньо зроблених налаштувань.

Облік торгових операцій в «BAS Роздрібна торгівля» ведеться тільки в гривнях..

Для організацій можуть використовуватися різні системи оподаткування: Податок на прибуток, податок на прибуток і ПДВ, Єдиний податок, Єдиний податок і ПДВ.

Аналіз продажів і замовлення постачальнику

Аналіз продажів здійснюється в зазначених користувачем аналітичних розрізах. Складський облік товарних залишків ведеться як в розрізі товарних позицій, так і в розрізі характеристик товару. На основі аналізу продажів і поточних залишків товарів в магазині користувач може створити замовлення постачальнику, спланувати дату надходження товару і оплату поставки.

Контроль поставок на замовлення постачальнику

Надходження товарів у програмі «BAS Роздрібна торгівля» оформляється вручну на основі накладної постачальника або на підставі замовлення постачальнику. В останньому випадку користувачеві надається звіт про старанності постачальника, в якому для кожного постачальника виводиться інформація про розбіжності при поставці товарів або несвоєчасність надходження товарів.

Призначення роздрібних цін

У програмі «BAS Роздрібна торгівля» підтримуються різні способи управління роздрібними цінами в торговельній мережі. Центральний офіс мережі може встановлювати роздрібні ціни для всієї мережі в цілому, для груп магазинів або кожного магазину окремо. На окремі групи номенклатури роздрібні ціни можуть також призначатися менеджером магазину.

При введенні інформації про надходження товарів користувач може контролювати зміна ціни закупівлі товарів і приймати рішення про призначення нової роздрібної ціни. Система надає зручний сервіс розрахунку ціни з урахуванням величини змін цін закупівлі.

Реалізовано відкладене застосування роздрібної ціни, при якому можна застосувати призначені в офісі нові ціни для всієї або частини номенклатури в будь-який технологічно обумовлений момент часу.

У програмі «BAS Роздрібна торгівля» цінники і етикетки можна формувати і друкувати як з документа ціноутворення, так і зі спеціального інтерфейсу.

Продаж в роздріб

Конфігурація «BAS Роздрібна торгівля» надає користувачеві інтуїтивно зрозумілий інтерфейс робочого місця касира (РМК) для оформлення роздрібних продажів. Інтерфейс РМК адаптований для використання на дисплеях невеликого розміру і для роботи з програмованої клавіатурою. Інтерфейс РМК дозволяє налаштувати тільки потрібні касирові операції і обмежити його можливості. Конфігурація дозволяє касиру реєструвати продаж товару на різні організації та друкувати чеки на відповідному організації фіскальному реєстраторі.

Підтримується облік різних видів оплати: оплата готівкою, платіжною карткою, банківським кредитом і подарунковими сертифікатами. Розширено можливості обліку грошових коштів: система дозволяє враховувати кошти, внесені в касу ККМ для розміну, і часткову виїмку коштів з каси ККМ. Підтримується інкасування грошових коштів в банк з операційної каси магазину.

Управління знижками

«BAS Роздрібна торгівля» надає широкі можливості управління знижками до встановленої роздрібної ціни в залежності від різних умов і ситуацій:

  • кількості товарів в чеку;
  • суми чека;
  • часу покупки;
  • виду дисконтної карти покупця;
  • особистих даних покупця;
  • відсотка від суми за товарною рядку;
  • подарунка при купівлі набору товарів («купи-отримай»).

У конфігурації «BAS Роздрібна торгівля» умови надання знижки винесені в окремий довідник. Це дозволяє надавати знижку при одночасному виконанні декількох різнорідних умов. Підтримуються накопичувальні порогові схеми, як з заміною, так і без заміни дисконтних карт покупця при перетині порогу, облік подарункових сертифікатів. Знижки розраховуються автоматично або по команді користувача.

Реєстрація руху товарів в розрізі аналітик господарської операції

«BAS Роздрібна торгівля» дозволяє проводити аналіз будь-яких складських операцій. Реєстрація повернень від покупців і повернень постачальникам, списання товарів можуть проводитися із зазначенням причин оформлюваних операцій. Звіт за господарськими операціями надає користувачеві детальну інформацію про розміри і причини втрат при торгових операціях.

Управління персоналом магазину

У програмі «BAS Роздрібна торгівля» підтримується планування і реєстрація фактичного робочого часу співробітників магазина, а також оформлення продажів із зазначенням продавця, обслужити покупця. Це дозволяє контролювати працівників і застосовувати прозору систему мотивації продавців.

Аналіз діяльності підприємства

У програмі «BAS Роздрібна торгівля» формуються аналітичні звіти з різним рівнем угруповання і детальними розшифровками за всіма видами операцій. Представлені абсолютні значення показників за період, середні значення, динаміка показників з плином часу і відносні показники ефективності торгових операцій. Особливу увагу приділено аналізу продажів, як в розрізі товарних груп, так і груп покупців, оцінки ефективності застосовуваних знижок, розпродажів.

Робота з торговим обладнанням

«BAS Роздрібна торгівля» дозволяє працювати з фіскальними реєстраторами, надаючи відповідно до законодавства всі необхідні звіти по касової зміни. Користувачеві надається можливість настройки шаблонів для друку чеків на підключених стрічкових принтерах.

Надається можливість приймати оплату за банківськими платіжними картками за допомогою еквайрингового терміналу.

Підтримується робота і з іншими видами використовуваного в роздрібній торгівлі обладнання: дисплеями покупців, зчитувачами магнітних карт, а також обладнанням для підтримки технології штрихкодування (сканери штрих-кодів, термінали збору даних, принтери штрих-кодів і ваги з можливістю друку етикеток).

Обмін даними між розподіленими інформаційними базами (РІБ)

У конфігурації «BAS Роздрібна торгівля» реалізований обмін даними між інформаційними базами на двох рівнях: по магазинам і по робочих місцях. РИБ по магазинах дозволяє встановити надійний обмін даними між магазинами. РИБ по робочих місцях надає користувачеві оптимізований за обсягом даних обмін між сервером магазина і касової лінійкою.

Віддалене адміністрування дозволяє централізовано створювати і змінювати список користувачів, обмежуючи при необхідності передачу відомостей в магазини.

Обмін даними з конфігурацією «BAS Управління торгівлею»

В конфігурації «BAS Роздрібна торгівля» підтримується двосторонній обмін даними з конфігурацією «BAS Управління торгівлею», редакція 3.2 на рівні документів та довідкової інформації.

При спільному використанні, конфігурація «BAS Управління торгівлею» виступає в ролі керуючої системи, яка постачає в конфігурацію «BAS Роздрібна торгівля» нормативно-довідкову інформацію. Конфігурація «BAS Роздрібна торгівля» забезпечує оперативний облік операцій в магазинах торговельної мережі. З конфігурації «BAS Роздрібна торгівля» переносяться документи руху товарів і грошових коштів і інформація, уточнююча довідкові дані.

Магазини можуть взаємодіяти з центральним офісом безпосередньо або через центральний вузол, який об'єднує кілька магазинів. Об'єднання магазинів в центральний вузол дозволяє контролювати залишки в магазинах, що входять до складу центрального вузла, і оперативно переміщати товари між магазинами. При взаємодії магазину і центрального офісу всі дані по магазину узагальнюються. Тобто в кожному магазині в центральному офісі реєструється узагальнена інформація про всі торгові операції, які проводилися в магазині: прийом товарів, продаж товарів оптом і в роздріб, передача товарів в інший магазин, результати проведеної інвентаризації на складах магазину і т.д. Роздрібні продажі згортаються в Звіти про роздрібні продажі з точністю до Каси ККМ і передаються в «BAS Управління торгівлею ».

Обмін даними з конфігурацією «Бухгалтерія 8 для України», редакція 2.0

У конфігурації «BAS Роздрібна торгівля» підтримується двосторонній обмін даними з конфігурацією «Бухгалтерія 8 для України», редакція 2.0 на рівні документів та довідкової інформації.

Конфігурація « BAS Роздрібна торгівля » забезпечує оперативний облік операцій в магазинах торговельної мережі. З конфігурації « BAS Роздрібна торгівля » переносяться документи руху товарів і грошових коштів і інформація, уточнююча довідкові дані.

Робота в режимі тонкого клієнта і веб-клієнта

«BAS Роздрібна торгівля» може використовуватися в режимі тонкого клієнта або веб-клієнта на всіх робочих місцях.

Порядок ліцензування

Відповідно до ліцензійної угоди, даний продукт може використовуватися на одному робочому місці в один момент часу. Для збільшення кількості робочих місць в межах однієї локальної мережі (одного магазину) призначені клієнтські ліцензії BAS. Для використання програми в режимі клієнт-сервер необхідно окремо придбати сервер BAS.

При автоматизації торгового підприємства, що складається з декількох магазинів, в кожен магазин необхідно придбати окрему основну поставку «BAS Роздрібна торгівля».

Обмін даними за схемою РИБ між окремими робочими місцями (касами), що працюють автономно (offline), і центральним вузлом РИБ магазину допускається без придбання окремої основної поставки на кожне робоче місце магазина за умови, що всі ці робочі місця (каси) об'єднані в одну локальну мережу і кожне робоче місце (каса) забезпечено окремою ліцензією BAS. Це відповідає стандартним для типових прикладних рішень умовами ліцензійної угоди.Якщо ж окремі робочі місця всередині магазину не об'єднані в одну локальну мережу, то необхідно купувати окрему основну поставку на кожне ізольоване робоче місце або на кожен сегмент локальної мережі.

Сервісне обслуговування

Для продукту «BAS Роздрібна торгівля» передбачено сервісне обслуговування по лінії інформаційно-технологічного супроводу (ІТС).

При покупці будь-якої програми для автоматизації бізнесу (крім базових версій) користувачі мають право на пільговий період доступу до Інформаційної системи ІТС:

  • три місяці доступу до Інформаційної системи ІТС без додаткової оплати;
  • чотири місяці доступу до Інформаційної системи ІТС без додаткової оплати при оформленні доступу на 12 місяців за ціною 8 місяців (схема 8 + 4). Вартість ІТС ПРОФ на 12 місяців за схемою 8 + 4 становить 3 810,00 грн.

Сервісне обслуговування по лінії ІТС включає:

  • послуги лінії консультацій по телефону та електронною поштою;
  • отримання оновлення конфігурацій і платформи BAS, а також іншої корисної інформації на сайті підтримки користувачів https://portal.bas-soft.eu;
  • цілодобовий доступ до офіційного інтернет-ресурсу http://its.1c.ua/, що містить методичні матеріали по налаштуванню і експлуатації системи, різноманітні консультації.

Після закінчення періоду безкоштовного сервісного обслуговування для продовження отримання перерахованих послуг, а також послуг партнерів по супроводу даного продукту, необхідно оформити платну підписку на ІТС.


IНФОРМАЦIЯ ПРО КОМПАНIЮ

Ми працюємо для Вас з 2006 року i вдячнi всiм нашим постiйним та новим клiєнтам за довiру i спiвпрацю!

КОНТАКТИ

  • SOFT-PRO LTD.
  • Україна, м.Одесса, вул. Балкiвська, 120/2, 2 поверх, офiс 3
  • Телефони:
  • +38 048 7373939
  • +38 048 7254949
  • +38 050 3901138
  • +38 097 2243819
  • E-mail: office@soft-pro.com.ua

Просмотреть увеличенную карту

Просмотреть увеличенную карту


ПРO НАС

Iсторiя групи компанiй "Soft-Pro LTD" почалася в 2006 роцi зi створення компанiї "Софт-Про", що спецiалiзується на розробцi програмних продуктiв на платформi BAF для експедиторських компанiй. Iнiцiатива, динамiчнiсть i цiлеспрямованiсть колективу компанiї дозволили незабаром розвинути пiдприємство, збiльшити обороти, зав'язати мiцнi дiловi зв'язки.

НАШI СЕРТИФIКАТИ

Протягом наступних рокiв створювалися компанiї, задiянi в рiзних сферах дiяльностi:
   • Розробка програмного забезпечення
   • САБ
   • IT- послуги
   • Центр Cертифiкованого Навчання
   • Веб-студiя
   • Аудит управлiнського облiку


У нашiй компанiї 41 сертифiкат Професiонал, 3 сертифiкати Спецiалiст, 2 сертифiкати Викладач ЦСН

Детальнiше про компанiю..  


ОГЛЯДИ

07.02.2022  • Вебінар з нового модуля Дашборди Soft-Pro ERP

01.10.2021  • Новий документ у Soft-Pro ERP forwarding – авансовий звіт!

01.10.2021  • БЮДЖЕТ 2022

25.01.2021  • Порівняння звітів в Soft-Pro ERP, експрес аудит, управлінської бази

Всi огляди..